Menü

 

 

zvolenszki István

 


Üdvözlöm Önt a Z-MILAN '92 Kft. weboldalán!

Cégünk 1992-től számos sikeres projektet valósítottunk meg az építőipar és magán beruházások területén. Az ipari és nem ipari beton felületek felújítása, valamint az új betonfelületek felületképzése az egyik meghatározó üzletágunk lett. A Z-MILAN ’92 Kft. egyike volt azon cégeknek, melyek bevezették és alkalmazták a HTC SuperFloor™ betoncsiszolási technológiát.

Az évek során elért tapasztalataink és az állandó fejlesztések lehetővé teszik, hogy a legmagasabb minőségi színvonalon és hatékonysággal szolgáljuk ügyfeleinket a folyton változó világban.

A csiszolt beton felületek képzésén túlmenően üzletágunk szerves részét képezi a beton felületek javítása, élek képzése és tartós kialakítása, dilatáció javítása és/vagy felújítása.

Kivitelezéseink során a legmagasabb ipari követelményeknek és elvárásoknak is megfelelő SIKA termékeket alkalmazzuk, mely garanciát jelent a minőség tekintetében.

Tapasztalt szakembereink hatékony és gyors munkával kínálnak kiváló minőségű és tartós megoldásokat ügyfeleinknek.


HTC SuperFloor™ betoncsiszolási technológiával készült csiszolt beton felületek mára bekerültek a Magyar Szabványba is. A száraz és pormentes technológiával készült járó felületek kimagasló teszt eredményei alapján egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek szerte a világban. A HTC SuperFloor™ betoncsiszolási technológia a gyakorlatban is beváltotta a hozzá fűződő reményeket, felülmúlva minden várakozást. Ki kell emelni a minősített ESD felületeket, mely egyre jobban kiváltja a hagyományos burkolási technológiával (műgyanta, pvc, stb.) elkészített ESD felületeket. 

ESD csiszolt betonpadlóinkra 15 év garanciát vállalunk!

A betoncsiszolás mellett vállaljuk terazzo, műkő, gránit, mészkő, pvc, parketta, műgyanta és egyéb burkolatok felújítását.


Mindezen technológiák önmagukban hordozzák az innovációt és zöld technológiát. A
HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárásokhoz szorosan kapcsolódnak olyan kiegészítő építőipari szolgáltatások, melyek ma már elengedhetetlenek. Legyen szó alternatív megoldásokról vagy éppen felületkezelésekről.
A Z-MILAN '92 Kft. teljes körű szolgáltatásokat kínálva úttörőnek bizonyult a padlóhullámzások gyors és hatékony megszüntetésében. Betongyalulási, betonmarási és nútvágási megoldásaink a szintkülönbségek megszüntetésétől a felesleges rétegek eltávolításán át, a betonhibák, kitörések és dilatációk javításán keresztül a legkülönfélébb felületek csúszásmentesítéséig kiterjed. 
                                                            ... és még számtalan lehetőség, melyet cégünk kínál valamennyi Partnerének!2019-ben megnyitotta kapuit az Északkelet-Magyarországi SIKA építőipari kis- és nagykereskedelmi raktár áruházunk Miskolcon, a Szinva utca 6. szám alatt. Ezzel egy időben elindult online webshopunk is, ahol a nap 24 órájában rendelhetik meg Partnereink a termékeinket.
Célunk, hogy minél szélesebb termékkínálattal várjuk ügyfeleinket üzletünkben és webshopunkban is. Minden SIKA építőipari termékünkhöz biztosítjuk a megfelelő biztonsági adatlapokat és termékleírásokat.
SIKA szakkivitelezőként szakmai tapasztalatunkat szívesen megosztjuk ügyfeleinkkel, így szaktanácsadásért is bizalommal fordulhatnak hozzánk. A SIKA anyagokkal kapcsolatos anyagbeszerzési igényeikben is szívesen segítünk. Legyen szó termék ajánlásról egy adott feladathoz, anyagmennyiség számításról vagy éppen rétegrend meghatározásról.


Z-MIL
AN '92 Kft. / SIKA Északkelet-Magyarországi Márkabolt - 3527 Miskolc, Szinva utca 6.

 ESD betoncsiszolás, HTC SuperFloor™ betoncsiszolás, csúszásmentesítés, betonmarás, síkmarás, síkpontosság beállítás, nútvágás, burkolati jelek eltávolítása, szintkülönbségek megszüntetése, betonhibák és kitörések javítása, dilatáció javítása és kialakítása. 
Minden, amit a betonból ki lehet hozni, mert már eleve benne van!

Minősített HTC Kivitelező Partner

SIKA Építőipari Szakkivitelező Partner

HTC SuperFloor™ "PLATINUM", "SILVER", "GOLD", "BRONZ", "RENEW", "ESD"

Prima Primissima Díj 2012.

                                                                                                                                                            ... a burkolás a múlté!