Menü

 

zvolenszki István


Üdvözlöm Önt cégünk honlapján!
Zvolenszki István vagyok, a Z-MILAN '92 Kft. ügyvezetője.
1992-ben egyéni vállalkozóként kapcsolódtam be a Magyarországi szolgáltatói ipar életébe. 2001-től pedig korlátolt felelősségű társaságként működik a Z-MILAN '92 Kft.

Cégünk egyik meghatározó üzletága az ipari beton felületek felújítása, új beton felületek felületképzése HTC SuperFloor™ betoncsiszolási technológiával. A HTC Superfloor™ technológiával készült csiszolt beton felületek mára már bekerültek a Magyar Szabványba is. A száraz technológiával készült járó felületek kimagasló teszt eredményeinek köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek szerte a világban. A HTC SuperFloor™ a gyakorlatban is beváltotta a hozzá fűződő reményeket, felülmúlva minden várakozást.
Alkalmazott betoncsiszolási és beton polírozási technológiáinkat folyamatosan fejlesztjük. Szorosan együttműködünk a csiszoló gépek gyártójával. Észrevételeink, javaslataink és meglátásaink jelentős része a soron következő gépfejlesztéseknél visszaköszön.

A HTC SuperFloor™ technológiával készült csiszolt beton padlók dinamikus terjedése a világban nem véletlen. Magyarországon is egyre elterjedtebb. A legtöbb új építésnél már a tervezési szakaszban a HTC SuperFloor™ padlót írják elő. A betoncsiszolási technológiával előállított betonpadló előnyeit nagyon sokáig lehetne sorolni. Ki kell azonban emelni a minősített ESD felületet, mely egyre jobban kiváltja a hagyományos burkolási technológiával (műgyanta, pvc, stb.) elkészített ESD felületeket.

15 év ESD garancia

A Z-MILAN '92 Kft. a csiszolt ESD betonpadlókra 15 év garanciát vállal.
A betoncsiszolás mellett terazzo, műkő, gránit, mészkő, pvc, parketta, műgyanta és egyéb burkolatok felújítását végezzük.Mindezen technológiák önmagukban hordozzák az innovációt és zöld technológiát. A HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárásokhoz szorosan kapcsolódnak olyan kiegészítő építőipari szolgáltatások, melyek ma már elengedhetetlenek. Legyen szó alternatív megoldásokról vagy éppen felületkezelésekről.
A Z-MILAN '92 Kft. teljes körű szolgáltatásokat kínálva úttörőnek bizonyult a padlóhullámzások gyors és hatékony megszüntetésében. Betongyalulási, betonmarási és nútvágási megoldásaink a szintkülönbségek megszüntetésétől a felesleges rétegek eltávolításán át egészen a szarvasmarha telepek csúszásmentesítéséig kiterjed. 
... és még számtalan lehetőség, melyet cégünk kínál valamennyi Partnerének!2019-ben megnyitotta kapuit a Miskolc, Fonoda u. 3/c alatti telephelyünkön az Északkelet-Magyarországi SIKA építőipari kis- és nagykereskedelmi raktár áruházunk. Ezzel egy időben online webshopunk is elindult, ahol a nap 24 órájában várjuk Partnereink megrendelését.
Célunk, hogy üzletünkben minél szélesebb termékkínálattal várjuk Ügyfeleinket. A SIKA építőipari termékekhez üzletünkben és webshopunkban egyaránt rendelkezésre állnak a biztonsági adatlapok és termékleírások.
SIKA szakkivitelezőként nemcsak az anyagbeszerzésben tudunk segítséget nyújtani, hanem a kivitelezések megvalósításában is. Saját szakmai tapasztalatunkat szívesen megosztjuk Ügyfeleinkkel, így szaktanácsadásért is bizalommal fordulhatnak hozzánk.


Z-MIL
AN '92 Kft. / SIKA Északkelet-Magyarországi Márkabolt - 3527 Miskolc, Fonoda u. 3/c

 ESD betoncsiszolás, HTC SuperFloor™ kivitelezés, betoncsiszolás, csúszásmentesítés, betonmarás, síkmarás, síkpontosság beállítás, nútvágás, burkolati jelek eltávolítása, szintkülönbségek megszüntetése. 
Minden, amit a betonból ki lehet hozni, mert már eleve benne van!

Minősített HTC Kivitelező Partner

SIKA Építőipari Szakkivitelező Partner

HTC SuperFloor™ "PLATINUM", "SILVER", "GOLD", "BRONZ", "RENEW", "ESD"

Prima Primissima Díj 2012.

                                                                                                                                                        ... a burkolás a múlté!