Menü

                       HTC SuperFloor™ GOLD

   A HTC SuperFloor™ ipari csiszolt beton padló készítés, a betonpadlók mechanikus gyémántszemcsés szerszámokkal történő csiszolását és/vagy polírozását foglalja magában. A betoncsiszolási eljárás kiegészíthetőek felületbe behatoló impregnálási és/vagy tömörítési eljárásokkal.

 
A
HTC SuperFloor™ Gold felület kialakításához semmi egyébre nincs szükség, mint légbuborékmentes, "egészséges" betonra. Életkortól függetlenül!


  A
HTC SuperFloor™ Gold felület, a Platinum kivitelezéshez hasonló, magas fényű felület. Alapvető különbség azonban, hogy a HTC SuperFloor™ Gold betoncsiszolási eljárás során nem nyitjuk meg úgy az aljzatbetont, mint a Platinum esetében. Ezért a kavics szemcsék kisebb mértékben dominálnak. A HTC SuperFloor™ Gold felület a legjobb tulajdonságokkal ruházza fel a felületet, mely elérhető egy ipari betonpadlónál.

  Minden sík felülettel rendelkező padlótulajdonos számára a
HTC SuperFloor™ Gold csiszolt beton felületet ajánljuk. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a kimagasló minőségű betoncsiszolási eljáráshoz, megfelelő minőségű betonpadló is szükséges. A HTC SuperFloor™ Gold felület a megjelenés, fenntarthatóság és költséghatékonyság mintája.

 
HTC SuperFloor™ Gold betoncsiszolási fázisok: 
   »  Durva csiszolás I. (grittszám: 25_fém szerszám).
  »  Durva csiszolás II. (grittszám: 80_fém szerszám).
  »  Folyékony beton tömörítés/keményítés.
  »  Finomító csiszolás I. (grittszám: 80_műanyag szerszám).
esetleg kiegészíthető még
  »  Finomító csiszolás II. (grittszám: 120_műanyag szerszám).
 
»  Igény szerinti impregnálási eljárás (opciós lehetőség).


HTC SuperFloor™ Gold felület kialakítás

Gold betoncsiszolási eljárás

htc gold betoncsiszolási fázisok


         Általános tulajdonságok:

  »  Tökéletes ESD felület.
  »  Hosszú élettartam, rendkívül alacsony fenntartási költség mellett.
  »  Nincs egyéb burkolat, ami később felvállna.
  »  Könnyen takarítható.
  »  Világos, tiszta munkakörnyezet.
  »  Teljesen sima és egyenletes felület.
  »  Targonca és kézi béka zökkenőmentes mozgatása.
  »  A targonca kerekei nem hagynak nyomot.
      Alkalmazási területek:

»  Antisztatikus (ESD) környezet.
»  Új vagy meglévő betonpadlókon.
»  Ipari padlóként bárhol.
»  Közigazgatási intézmények.
»  Bevásárló központok.
»  Kultúrális intézmények.
»  Nagy igénybevételnek kitett területek.
»  Lakossági környezetben.
»  Nem ipari jellegű felhasználás esetén.


KörnyezetterhelésA HTC SuperFloor™ Gold padlómegoldáshoz jó minőségű, sík, sima, kiegyenlített és légbuborékmentes betonra van szükség. A betoncsiszolási folyamatoknál kizárólag környezetbarát betonkeményítőket, tömörítőket, impregnálószereket és tisztítószereket használunk, amelyek nem veszélyesek sem a környezetre sem az egészségre. Az elkészült csiszolt betonpadló minimális behatással van a környezetre.

Tűzvédelmi besorolásAz Európai Bizottság a HTC SuperFloor™ padlót a legmagasabb osztályba sorolta be: A1FL (döntés 96/603/EK), vagyis tűzállónak / nem éghetőnek tekinthető.

ESD

Elektrosztatikus kisülés
Betonfödémeken és betonpadlókon végzett ellenállástesztek igazolták, hogy a HTC SuperFloor™ megfelel az MSZ EN 61340-5-1 szabvány követelményeinek. A kapott értékek eleget tettek a nemzetközi IEC és az amerikai ANSI/ESD szabványkövetelményeknek is. ESD-cipőben végzett lépéstesztek semmilyen, vagy nagyon csekély statikus feltöltődést mutattak. A HTC SuperFloor™ csiszolt betonpadló egyszer sem haladta meg az ESD szabvány által előírt küszöbhatárértékeket, illetve az elektronikai összeszerelőipar által alkalmazott szabvány határértékeit sem. A Z-MILAN '92 Kft. bármely HTC SuperFloor™ koncepció alapján elkészített csiszolt beton felületre  15 év ESD garanciát vállal.

Tervezés 
Már a tervezési fázisban célszerű eldönteni/meghatározni, hogy az ipari padlónak milyen tulajdonságai legyenek. A HTC SuperFloor™ csiszolt betonpadló betervezése a legkézenfekvőbb, hiszen bármely területen tökéletes ipari betonpadló megoldást jelent. Legyen szó magas fényű HTC SuperFloor™ Platinum felületről vagy éppen selymes fényű HTC SuperFloor™ Silver felületről. A megfelelően elkészített, tömör és légbuborékmentes felületen lehetőség van minta csiszolásokra. A Megrendelők részére akár többféle lehetőség bemutatására is sor kerülhet. Amennyiben a tervezési fázisban még nem tudja eldönteni a Megrendelő, hogy tulajdonképpen mit is szeretne, a minta felület igen nagy segítséget nyújt a döntés meghozatalában. Bármely HTC SuperFloor™ padlómegoldás tervezésénél azonban célszerű kerülni az acélszálerősítésű betonozást. Javasolt a hagyományos betonvasalást vagy műanyag szálerősítést alkalmazni.

15 év garancia
A HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárással elkészített ESD padlókra, 15 év ESD garanciát vállal a Z-MILAN '92 Kft.

KarbantartásSSoha nem volt ilyen könnyű dolgunk, mint a HTC SuperFloor™ csiszolt betonpadlók esetében. Az ipari padlókat a kivitelezési módtól függetlenül is kell takarítani. A takarításhoz használt takarító gépekre a HTC által kifejlesztett gyémántszemcsés HTC Twister pedeket kell alkalmazni. A takarításhoz nem kell más, csupán víz. A többit bízzuk a HTC Twister pedekre. Nemcsak tisztítja a felületet, hanem folyamatosan polírozza is. Így a magas fényű HTC SuperFloor™ Gold felület a padló élettartama alatt folyamatosan megőrizhető. Sőt, a nem HTC SuperFloor™ kivitelezések esetében, a rendszeres gépi takarítás eredményeként a csiszolt betonpadló tisztíthatósága nagy mértékben javul, fényessége jelentősen megnő.

FelújításAz ipari padló esetében a mechanikai sérülés okozza a legtöbb problémát. Ezt követi a kémiai behatás általi roncsolás, majd pedig az esztétikai megjelenés problémája. A HTC SuperFloor™ betoncsiszolással elkészített ipari padló, a hagyományos ipari padlókhoz képest nagyobb felületi szilárdsággal rendelkezik, így a mechanikai sérülésekre kevésbé érzékeny. Sérülés esetén gyorsan és könnyen javítható bármely sérülés, hiszen helyi javítással és csiszolással megszüntethető a hiba forrása. Kémiai behatások esetén a legtöbb esetben elegendő beton polírozást alkalmazni és a probléma már meg is oldódott. Fényvesztés, lemattulás esetén szintén egyszerű polírozással az eredeti fényessége a felületnek bármikor helyre állítható.

Z-MIL
AN '92 Kft. / SIKA Északkelet-Magyarországi Márkabolt - 3527 Miskolc, Fonoda u. 3/c

 ESD betoncsiszolás, HTC SuperFloor™ kivitelezés, betoncsiszolás, csúszásmentesítés, betonmarás, síkmarás, síkpontosság beállítás, nútvágás, burkolati jelek eltávolítása, szintkülönbségek megszüntetése. 
Minden, amit a betonból ki lehet hozni, mert már eleve benne van!

Minősített HTC Kivitelező Partner

SIKA Építőipari Szakkivitelező Partner

HTC SuperFloor™ "PLATINUM", "SILVER", "GOLD", "BRONZ", "RENEW", "ESD"

Prima Primissima Díj 2012.

                                                                                                                                                        ... a burkolás a múlté!