Menü

                             Ipari padló felújítás

   A HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárások alapvetően négy koncepcióra épülnek. Platinum, Gold, Silver és Bronze. Közös jellemzőjük a megfelelő minőségű beton felület. Mi történik azonban akkor, ha az ipari beton padló sérült vagy éppen javításra szorul!? Esetleg el is van repedve!?
   A megoldás egyszerű. A felületet javítani kell, majd a HTC SuperFloor™ technológia ugyanúgy alkalmazható, mint egy sérülésmentes felületen. Az eltérés annyi lesz, hogy a javított beton felület nem lesz teljes mértékben homogén. A javítások tökéletesen síkba lesznek csiszolva a meglévő felülettel. A kivitelezés a minőség tekintetében olyan lesz, mint egy
HTC SuperFloor™ felület, csupán esztétikailag tér majd el attól. A csiszolt beton padló homogenitása azonban semmilyen téren nem befolyásolja a felhasználási funkciót.
   Miért fontos ezt kiemelni? Az ok egyszerű. A javított és csiszolt beton felületek tulajdonsága, minősége és funkcionalitása megfelel majd az eredeti minőségnek, esetleg meg is haladja azt. Ugyanakkor a felújítási költségek egy új építésű ipari padló árának töredékéből megvalósíthatóak. Nem is beszélve a kivitelezési időről és az üzemszünetről vagy termelés kiesésről. 
   Bármekkora felület elbontása majd újra betonozása esetén a beton minimális kötési ideje 28 naptári nap. A bontási időről és a bontás közben felmerülő problémákról nem is beszélve (nehéz gépek a bontáshoz, törmelék deponálása, elszállítása, közmű átvágása, ágyazat sérülése, stb.). Mindezek együttesen azt jelentik, hogy egy új felület leghamarabb 45-60 napon belül áll rendelkezésre. A kész felületről pedig csak a kivitelezést követően tudhatjuk biztosan, hogy megfelelő-e vagy sem!? Arról pedig nem is beszéltünk, hogy a felület újra építése esetén a teljes belső teret fel kell szabadítani, az árukészletet vagy gépeket át kell helyezni.
htc superfloor betoncsiszolás

betoncsiszolás

ipari padló felújítás betoncsiszolással
 
új betonfelület vagy régi beton felújítás


beton felület elkészítési költsége


    A bontással és az ipari padló újraépítésével járó felújítás jelentős többlet idővel és többlet költséggel jár, mint a HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárással történő felújítás.
    A munkanapok számát tekintve a
HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárás alkalmazásával a felújítás 8 nap alatt, míg újra építéssel 45-60 nap alatt végezhető el a kivitelezés. Az időtényező mellé párosul egy üzemszünet, mely termelés kieséssel, üzem leállással jár. Költségeit tekintve a HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárás közel 70%-al olcsóbb kivitelezést jelent, mint egy új betonpadló elkészítése.
    Ne feledjük el azt sem, hogy a beton felület keresztmetszeti vastagsága jelentősen növeli a kivitelezési költségeket. Ezzel szemben, a beton felület vastagságától függetlenül, a
HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárás költsége állandó. Nagy teherbíró képességekkel rendelkező ipari beton felületek esetében az ár/érték arány méginkább a csiszolt betonpadló javár billenti a mérleg nyelvét.
    
HTC SuperFloor™ csiszolt betonpadlóval idő és pénz takarítható meg!


Z-MIL
AN '92 Kft. / SIKA Északkelet-Magyarországi Márkabolt - 3527 Miskolc, Fonoda u. 3/c

 ESD betoncsiszolás, HTC SuperFloor™ kivitelezés, betoncsiszolás, csúszásmentesítés, betonmarás, síkmarás, síkpontosság beállítás, nútvágás, burkolati jelek eltávolítása, szintkülönbségek megszüntetése. 
Minden, amit a betonból ki lehet hozni, mert már eleve benne van!

Minősített HTC Kivitelező Partner

SIKA Építőipari Szakkivitelező Partner

HTC SuperFloor™ "PLATINUM", "SILVER", "GOLD", "BRONZ", "RENEW", "ESD"

Prima Primissima Díj 2012.

                                                                                                                                                        ... a burkolás a múlté!