Menü

         HTC SuperFloor™ csiszolt betonpadló koncepció

   Valamennyi ipari padló közös tulajdonsága, hogy betonból készül. Korábban a felhasználási területtől függően alakították ki a felszínét. Akár simítással, akár bevonattal vagy éppen valamilyen burkolási eljárással.

   A HTC SuperFloor betoncsiszolási eljárás nem egyesítette a korábbi felületkezelési vagy burkolási módokat, hanem leegyszerűsítette és tökéletesítette azokat.

   Új felület esetében a műgyanta, járólap, pvc, stb. burkolatok kiváltására tökéletesen alkalmas. Kiváló ESD felület, így nincs szükség antisztatikus padlóbevonatokra. Bármely burkolási technikával szemben a legnagyobb előnye, hogy nincs semmi, ami később fel tudna válni a felületről a használat során. A későbbi karbantartási költségek drasztikusan csökkennek. Magából az elkészült betonból kerül kialakításra a felület, így élettartama megegyezik az aljzatbeton élettartamával.

   Használatban lévő beton padlók esetében HTC SuperFloor betoncsiszolási eljárással ugyanolyan felület hozható létre, mintha azt egy új beton felületből alakítanánk ki.

   Legnagyobb előnye a költséghatékonyság. Bármely burkolási módszer magában hordozza a nem megfelelő kivitelezés veszélyét. A HTC SuperFloor betoncsiszolási eljárás kizárja a nem megfelelő kivitelezési lehetőséget. Ezáltal elkerülhető a javítás, mely sajnos igen jellemző manapság. Meglévő felületek felújítása esetén nincs szükség üzem leállásra, így nem lesz termelés kiesés. Padlócsere helyett HTC SuperFloor betoncsiszolás. Egy padlócsere esetében, a bontási idővel megegyező idő alatt - vagy rövidebb idő alatt - a rossz minőségű beton padló felújítható és használatba vehető.

  Négyféle koncepcióban áll rendelkezésre. Platinum, Gold, Silver és Bronze. A négy lehetőség, négy különböző megjelenési formát, ugyanakkor sokkal több lehetőséget jelent, hasonló kivitelezési minőség mellett.

   Ami igazán újdonság a HTC SuperFloor™ kivitelezésben, hogy nemcsak az új betonpadlók, hanem a régi betonpadlók esetében is kifogástalanul működik. A betoncsiszolási eljárás kiegészülhet betonmarással, beton javítással, folyékony betonkeményítéssel vagy egyéb impregnálási eljárással.

 
   ipari betonpadló      htc padlócsiszoló gép


  A HTC SuperFloor egy olyan betonpadló koncepció, mely forradalmasítja az ipari padlók felhasználási területeit és módját, egyéb burkolási eljárások nélkül.  A HTC padlócsiszoló gépei eltávolítanak minden laza szemcseszerkezetű anyagot a felszínről. Csak a szilárd beton marad. A HTC SuperFloor betoncsiszolással elkészített padló minősített ESD padló, szilárd, időtálló és könnyen tisztán tartható. Alacsony kialakítási költség mellett, alacsony karbantartási költséggel üzemeltethető!


esd felület


tűzálló


száraz, pormentes


pormentes kivitelezés

ESD felület
Rendkívül alacsony vagy nem mérhető statikus ellenállás
(R < 1,2 x 107 Ω).
Tűzálló
Legmagasabb tűzvédelmi besorolás (96/603/EK).
Azaz, nem éghető.
Száraz, pormentes
Nincs szálló por és aljzatnedvesség.
Pormentes kivitelezés
Nincs szükség üzemleállásra, takarásra a kivitelezés ideje alatt.


porlódásmentes


környezetbarát


alacsony vibráció


gazdaságos

Porlódásmentes
Rendkívül kemény, sima, csúszásmentes, targonca nyomoktól mentes felület.
Környezetbarát
A beton természetes anyagokból készül.
Alacsony vibráció
Rendkívül kis mértékű rezgésterhelés járműveknél vagy egyáltalán nincs.

Gazdaságos
Teljes életciklus alatt a karbantartási költségek 60%-al alacsonyabbak.

kopásálló

csúszásmentes

könnyen tisztítható

olaj és vegyszerálló

Kopásálló
Megfelelő, szabvány szerinti kopás.
Csúszásmentes
Nedvesen sem csúszik. Legmagasabb csúszámentességi osztályba tartozik.
Könnyen tisztítható
Vegyszermentes takarítás. HTC Twister™ rendszerrel csak víz kell hozzá.
Olaj- és vegyszerálló
Impregnálási eljárásokkal ellenállóbbá tehető a felület folyadékokkal szemben.


Kopás teszt:


Súrlódási ellenállás teszt:
  

           kopás teszt


  

     súrlódási ellenállás teszt
Környezetterhelési teszt:
 
  

        környezetterhelés teszt

htc superfloor és epoxi padló összehasonlítás

   A HTC SuperFloor™ koncepció nemcsak a padlófelületek kialakítását, hanem a folyamatos tisztán tartását és karbantartását is meghatározza. HTC Twister™ technológiával csupán tiszta vízre és gyémántszemcsés pedekre van szükség. Mindez jelentősen megnövekedett élettartamot, kevesebb ráfordítási és karbantartási költséget jelent.

Z-MIL
AN '92 Kft. / SIKA Északkelet-Magyarországi Márkabolt - 3527 Miskolc, Fonoda u. 3/c

 ESD betoncsiszolás, HTC SuperFloor™ kivitelezés, betoncsiszolás, csúszásmentesítés, betonmarás, síkmarás, síkpontosság beállítás, nútvágás, burkolati jelek eltávolítása, szintkülönbségek megszüntetése. 
Minden, amit a betonból ki lehet hozni, mert már eleve benne van!

Minősített HTC Kivitelező Partner

SIKA Építőipari Szakkivitelező Partner

HTC SuperFloor™ "PLATINUM", "SILVER", "GOLD", "BRONZ", "RENEW", "ESD"

Prima Primissima Díj 2012.

                                                                                                                                                        ... a burkolás a múlté!