Ez az oldal éppen átalakítás/feltöltés alatt van: 2017.12.15.

         HTC SuperFloor™ betoncsiszolás - Műkő felújítás

  A HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárásokat nemcsak a hagyományos beton felületeken lehet alkalmazni. A csiszolási eljárásokhoz használt gyémántszemcsés szerszámokkal bármely felület csiszolása, felújítása és újra fényezése megvalósítható.
   Ilyen felület a műkő és cementlap burkolat.
  Nagy általánosságban elmondható, hogy az ilyen típusú felületek esetében 3 oka szokott lenni a felújításoknak.
 1. Hiányzó cementlapok. Kitörések, melyek első sorban a cementlapok széleinél jelentkezik. Repedések, melyek a dilatáció hiánya vagy nem megfelelő méretezése miatt következnek be. Lyukak, melyeket általában dübelek vagy egyéb rögzítési módokhoz fúrtak a cement lapokba. Fugázási hiányosságok.
  2. A lerakott burkoló lapok nincsenek síkba rakva. Így a lapok találkozásánál szintkülönbségek vannak. Ebből adódóan minden egyes szintkülönbségnél sötét színű lerakódás keletkezik, mely takarítással nem távolítható el.
 3. Esztétikai problémák. A 40 éves vagy attól idősebb felületek esetén a korábban közkedvelten használt hipós felmosó víz által okozott lemattulások és bemaródások nyomai. Természetes kopásból és egyéb mechanikai vagy kémiai behatásokból eredő esztétikai hibák.
  HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárásokkal az előzőekben felsorolt problémák megszüntethetőek. A betoncsiszolási eljárás végén a felület impregnálására kerül sor, mely bezárja a pórusokat és ellenállóbbá teszi a felületet valamennyi pH semleges folyadékkal szemben. Olaj és saválló hatású impregnálási eljárásra is sor kerülhet, amennyiben erre van igény.

   Lépcső élek javítása. A letöredezett lépcső élek balesetveszélyesek, akár komoly büntetésre is számíthat a tulajdonos. A hagyományos cementbázisú javítások tartóssága erősen megkérdőjelezhető. Törekedve a biztonságra, minden esetben 2 komponensű műgyanta bázisú javító habarcsot alkalmazunk. Száradást követően, kézi gépekre szerelt gyémánt szerszámokkal síkba csiszoljuk a javított részeket. Sajnos az alapanyagok színe nem módosítható jelenleg.
lépcsőjavítás betoncsiszolással
műkő felújítás
burkolólapok síkb rakása
htc superfloor betoncsiszolási eljárások
repedések kijavítása betoncsiszolással
felület impregnálás
 
felület bontása és újra építése vagy felújítás htc superfloor betoncsiszolással

    A bontással és az újraépítéssel járó felújítás jelentős többlet idővel és többlet költséggel jár, mint a HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárással történő felújítás. 
    A munkanapok számát tekintve a 
HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárás alkalmazásával a felújítás 6 nap alatt végezhető el. Műkő újraépítése 42 napot vesz igénybe, míg a cementlapok eltávolítása és újra lerakása 25 napot. Az időtényező mellé párosul egy üzemszünet, mely termelés kieséssel, üzem leállással jár. Költségeit tekintve a HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárás közel 70%-al tesz lehetővé olcsóbb kivitelezést, mint egy új ra építés. 
    A beton felület vastagságától függetlenül, a 
HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárás költsége állandó.
     
HTC SuperFloor™ csiszolt műkő vagy cementlap felülettel idő és pénz takarítható meg!
Z-MILAN '92 Kft. 
ESD betoncsiszolás, HTC SuperFloor™ kivitelezés, beton polírozás, csiszolt beton felület, csúszásmentesítés, betonmarás, síkmarás, síkpontosság beállítás, nútvágás, burkolati jelek eltávolítása. 
Minden, amit a betonból ki lehet hozni, mert már eleve benne van!
Minősített HTC Kivitelező Partner (HTC SuperFloor
)
HTC SuperFloor™ "PLATINUM", "SILVER", "GOLD", "BRONZ", "RENEW", "ESD"
Prima Primissima Díj 2012.
Kiemelt Prima Primissima Támogató: 2013; 2014; 2015; 2016; 2017,
                                                                                                                                                            ... a burkolás a múlté!