HTC SuperFloor™ csiszolt betonpadló koncepció

   Valamennyi ipari padló közös tulajdonsága, hogy betonból készül. Korábban a felhasználási területtől függően alakították ki a felszínét. Akár simítással, akár bevonattal vagy éppen egyéb burkolással.

   A HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárás nem egyesítette a korábbi felületkezelési vagy burkolási módokat, hanem leegyszerűsítette és tökéletesítette azokat.

   Új beton felület esetében a műgyanta, járólap, pvc, stb. burkolatok kiváltására alkalmas. Tökéletes ESD felület, így nincs szükség antisztatikus padlóbevonatokra. Bármely burkolási technikával szemben a legnagyobb előnye, hogy nincs semmi, ami később fel tudna válni a felületről a használat során. A későbbi karbantartási költségek drasztikusan csökkennek. Magából az elkészült betonból kerül kialakításra a felület, így élettartama megegyezik az aljzatbeton élettartamával.

   Használatban lévő beton padlók esetében a javítások elvégzését követően szintén kialakítható bármilyen felület, mely az új padlóknál is elkészíthető.

   Legnagyobb előnye a költséghatékonyság. Új felület esetében minden burkolási módszer magában hordozza a nem megfelelő kivitelezés veszélyét. A HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárás kizárja a nem megfelelő kivitelezési lehetőséget. Elkerülhető így a javítás, mely sajnos igen jellemző manapság. Meglévő felületek felújítása esetén nincs szükség üzem leállásra, ezáltal nem lesz termelés kiesés. Padlócsere helyett HTC SuperFloor™ betoncsiszolás. Egy padlócsere esetében, a bontási idővel megegyező idő alatt - vagy rövidebb idő alatt - a rossz minőségű beton padló felújítható és használatba vehető.

  Négyféle koncepcióban áll rendelkezésre. Platinum, Gold, Silver és Bronze. A négy lehetőség, négy különböző megjelenési formát, ugyanakkor sokkal több lehetőséget jelent, hasonló kivitelezési minőség mellett.

   Ami igazán újdonság a HTC SuperFloor™ kivitelezésben, hogy nemcsak az új betonpadlók, hanem a régi, akár 70 éves betonpadlók esetében is kifogástalanul működik. A betoncsiszolási eljárás kiegészülhet betonmarással, beton javítással, folyékony betonkeményítéssel vagy egyéb impregnálási eljárással.

 
   ipari betonpadló      htc padlócsiszoló gép


  A HTC SuperFloor egy olyan betonpadló koncepció, mely forradalmasítja az ipari padlók felhasználási területeit és módját, egyéb burkolási eljárások nélkül.  A HTC padlócsiszoló gépei eltávolítanak minden laza szemcseszerkezetű anyagot a felszínről. Csak a szilárd beton marad. A HTC SuperFloor betoncsiszolással elkészített padló minősített ESD padló, szilárd, időtálló és könnyen tisztán tartható. Alacsony kialakítási költség mellett, alacsony karbantartási költséggel üzemeltethető!


esd felület


tűzálló


száraz, pormentes


pormentes kivitelezés

ESD felület
Rendkívül alacsony vagy nem mérhető statikus ellenállás
(R < 1,2 x 107 Ω).
Tűzálló
Legmagasabb tűzvédelmi besorolás (96/603/EK).
Azaz, nem éghető.
Száraz, pormentes
Nincs szálló por és aljzatnedvesség.
Pormentes kivitelezés
Nincs szükség üzemleállásra, takarásra a kivitelezés ideje alatt.


porlódásmentes


környezetbarát


alacsony vibráció


gazdaságos

Porlódásmentes
Rendkívül kemény, sima, csúszásmentes, targonca nyomoktól mentes felület.
Környezetbarát
A beton természetes anyagokból készül.
Alacsony vibráció
Rendkívül kis mértékű rezgésterhelés járműveknél vagy egyáltalán nincs.

Gazdaságos
Teljes életciklus alatt a karbantartási költségek 60%-al alacsonyabbak.

kopásálló

csúszásmentes

könnyen tisztítható

olaj és vegyszerálló

Kopásálló
Megfelelő, szabvány szerinti kopás.
Csúszásmentes
Nedvesen sem csúszik. Legmagasabb csúszámentességi osztályba tartozik.
Könnyen tisztítható
Vegyszermentes takarítás. HTC Twister™ rendszerrel csak víz kell hozzá.
Olaj- és vegyszerálló
Impregnálási eljárásokkal ellenállóbbá tehető a felület folyadékokkal szemben.


Kopás teszt:


Súrlódási ellenállás teszt:
  

           kopás teszt


  

     súrlódási ellenállás teszt
Környezetterhelési teszt:
 
 
  

        környezetterhelés teszt
 

htc superfloor és epoxi padló összehasonlítás

   A HTC SuperFloor™ koncepció nemcsak a padlófelületek kialakítását, hanem a folyamatos tisztán tartását és karbantartását is meghatározza. HTC Twister™ technológiával csupán tiszta vízre és gyémántszemcsés pedekre van szükség. Mindez jelentősen megnövekedett élettartamot, kevesebb ráfordítási és karbantartási költséget jelent.
 
Z-MILAN '92 Kft.
ESD betoncsiszolás, HTC SuperFloor™ kivitelezés, beton polírozás, csiszolt beton felület, csúszásmentesítés, betonmarás, síkmarás, síkpontosság beállítás, nútvágás, burkolati jelek eltávolítása.
Minden, amit a betonból ki lehet hozni, mert már eleve benne van!
Minősített HTC Kivitelező Partner (HTC SuperFloor
)
HTC SuperFloor™ "PLATINUM", "SILVER", "GOLD", "BRONZ", "RENEW", "ESD"
Prima Primissima Díj 2012.
Kiemelt Prima Primissima Támogató: 2013; 2014; 2015; 2016; 2017,
                                                                                                                                                          ... a burkolás a múlté!