zvolenszki István


Üdvözlöm Önt cégünk honlapján!
Zvolenszki István vagyok, a Z-MILAN '92 Kft. ügyvezetője.
1992-ben egyéni vállalkozóként kapcsolódtam be a Magyarországi szolgáltatói ipar életébe. 2001-től pedig korlátolt felelősségű társaságként működik a Z-MILAN '92 Kft.

Cégünk egyik meghatározó üzletága az ipari beton felületek felújítása, új beton felületek felületképzése HTC SuperFloor™ betoncsiszolási technológiával. A HTC Superfloor™ technológiával készült csiszolt beton felületek mára már bekerültek a Magyar Szabványba is. A száraz technológiával készült járó felületek kimagasló teszt eredményeinek köszönhetően egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek szerte a világban. A HTC SuperFloor™ a gyakorlatban is beváltotta a hozzá fűződő reményeket, felülmúlva minden várakozást.
Alkalmazott betoncsiszolási és beton polírozási technológiáinkat folyamatosan fejlesztjük. Szorosan együttműködünk a csiszoló gépek gyártójával. Észrevételeink, javaslataink és meglátásaink jelentős része a soron következő gépfejlesztéseknél visszaköszön.

A HTC SuperFloor™ technológiával készült csiszolt beton padlók dinamikus terjedése a világban nem véletlen. Magyarországon is egyre elterjedtebb. A legtöbb új építésnél már a tervezési szakaszban a HTC SuperFloor™ padlót írják elő. A betoncsiszolási technológiával előállított betonpadló előnyeit nagyon sokáig lehetne sorolni. Ki kell azonban emelni a minősített ESD felületet, mely egyre jobban kiváltja a hagyományos burkolási technológiával (műgyanta, pvc, stb.) elkészített ESD felületeket.

10 év ESD garancia

A Z-MILAN '92 Kft. a csiszolt ESD betonpadlókra 10 év garanciát vállal.
A betoncsiszolás mellett terazzo, műkő, gránit, mészkő, pvc, parketta, műgyanta és egyéb burkolatok felújítását végezzük.Mindezen technológiák önmagukban hordozzák az innovációt és zöld technológiát. A HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárásokhoz szorosan kapcsolódnak olyan kiegészítő építőipari szolgáltatások, melyek ma már elengedhetetlenek. Legyen szó alternatív megoldásokról vagy éppen felületkezelésekről.
A Z-MILAN '92 Kft. teljes körű szolgáltatásokat kínálva úttörőnek bizonyult a síkpontosság beállításban. Magasraktári, szűk folyosós területeken és egyéb padlóhullámzások gyors és hatékony megszüntetése.
Felületek csúszásmentesítése. Strandok járó beton felületeitől egészen a szarvasmarha telepeken történő csúszásmentesítésig. Nútvágás, párhuzamos vágás, gravírozás.
... és még számtalan lehetőség, melyet cégünk kínál valamennyi Partnerének!

Z-MILAN '92 Kft.
 ESD betoncsiszolás, HTC SuperFloor™ kivitelezés, beton polírozás, csiszolt beton felület, csúszásmentesítés, betonmarás, síkmarás, síkpontosság beállítás, nútvágás, burkolati jelek eltávolítása.
Minden, amit a betonból ki lehet hozni, mert már eleve benne van!
Minősített HTC Kivitelező Partner (HTC SuperFloor
)
HTC SuperFloor™ "PLATINUM", "SILVER", "GOLD", "BRONZ", "RENEW", "ESD"
Prima Primissima Díj 2012.
Kiemelt Prima Primissima Támogató: 2013; 2014; 2015; 2016; 2017,
                                                                                                                                                        ... a burkolás a múlté!