HTC SuperFloor™ SILVER csiszolt betonpadló


   A HTC SuperFloor™ ipari csiszolt beton padló készítés, a betonpadlók mechanikus gyémántcsiszolását és/ vagy polírozását foglalja magában. A betoncsiszolási eljárás kiegészíthető felületi impregnálási eljárásokkal.

  A
HTC SuperFloor™ Silver felület kialakításához semmi egyébre nincs szükség, mint légbuborékmentes, "egészséges" betonra. Életkortól függetlenül!

  A
HTC SuperFloor™ Silver felület, a Platinum felület kialakításánál használt első betoncsiszolási lépcsőket használja fel. Még a kevésbé egyenletes felületből is kialakítható. A betonban lévő kavics váz jól látható lesz. A végeredmény egy selymes fényű felület, mely sík és egyenletes.
  A HTC SuperFloor™ Silver felület a leggazdaságosabb tulajdonságokkal ruházza fel a felületet, mely elérhető egy csiszolt betonpadlónál.

 Minden olyan padlótulajdonos számára a
HTC SuperFloor™ Silver csiszolt beton felületet ajánljuk, ahol nincs szükség csillogó felületre. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy a kimagasló minőségű betoncsiszolási eljáráshoz, megfelelő minőségű betonpadló is szükséges. A HTC SuperFloor™ Silver felület egy selymes fényű, teljesen sima felület, melyet könnyű takarítani és költséghatékony fentarthatóságot eredményez. Mindezt kevés betoncsiszolási lépcső beiktatásával, gyorsan és hatékonyan.

 
HTC SuperFloor™ Silver betoncsiszolási fázisok: 
  »  Beton stokkolás (nem része a Silver kivitelezésnek).
Csak abban az esetben, ha rendkívül egyenetlen a beton felület. Általában a régi, elhanyagolt betonpadlókra jellemző.
 
»  Betoncsiszolás I. (grittszám: 25_fém szerszám).
  »  Betoncsiszolás II. (grittszám: 80_fém szerszám).
  »  Folyékony beton keményítés.
  »  Beton polírozás III. (grittszám: 120_műanyag szerszám).
  »  Igény szerinti impregnálási eljárás (opciós lehetőség).


silver felület kialakítás

htc superfloor silver csiszolt beton

betoncsiszolási fázisok silver


         Általános tulajdonságok:

  »  Tökéletes ESD felület.
  »  Hosszú élettartam, rendkívül alacsony fenntartási költség mellett.
  »  Nincs egyéb burkolat, ami később felvállna.
  »  Könnyen takarítható.
  »  Világos, tiszta munkakörnyezet.
  »  Teljesen sima és egyenletes felület.
  »  Targonca és kézi béka zökkenőmentes mozgatása.
  »  A targonca kerekei csak kis mértékben vagy egyáltalán nem hagynak nyomot.
      Alkalmazási területek:

»  Antisztatikus (ESD) környezet.
»  Új vagy meglévő betonpadlókon.
»  Ipari padlóként bárhol.
»  Közigazgatási intézmények.
»  Bevásárló központok.
»  Kultúrális intézmények.
»  Nagy igénybevételnek kitett területek.
»  Lakossági környezetben.
»  Nem ipari jellegű felhasználás esetén.


KörnyezetterhelésA HTC SuperFloor™ Silver padlómegoldáshoz jó minőségű, lehetőleg sík és légbuborékmentes betonra van szükség. A betoncsiszolási folyamatoknál kizárólag környezetbarát betonkeményítőket, tömörítőket, impregnálószereket és takarítószereket használunk, amelyek nem veszélyesek sem a környezetre sem az egészségre. A kész csiszolt betonpadló minimális behatással van a környezetre.

Tűzvédelmi besorolásAz Európai Bizottság a HTC SuperFloor™ padlót a legmagasabb osztályba sorolta be: A1FL (döntés 96/603/EK), vagyis tűzállónak / nem éghetőnek tekinthető.

ESD

Elektrosztatikus kisülés
Betonfödémeken és padlókon végzett ellenállástesztek igazolták, hogy a HTC SuperFloor™ megfelel az MSZ EN 61340-5-1 szabvány követelményeinek. A kapott értékek eleget tettek a nemzetközi IEC és az amerikai ANSI/ESD szabványkövetelményeknek is. ESD-cipőben végzett lépéstesztek semmilyen vagy nagyon csekély statikus feltöltődést mutattak. A HTC SuperFloor™ csiszolt betonpadló egyszer sem haladta meg az ESD szabvány által előírt küszöbhatárértékeket, illetve az elektronikai összeszerelőipar által alkalmazott szabvány határértékeit sem. A Z-MILAN '92 Kft. a HTC SuperFloor™ bármely betoncsiszolási eljárással elkészített ESD felületre 10 év garanciát vállal.

Tervezés 
Már a tervezési fázisban célszerű eldönteni/meghatározni, hogy az ipari padlónak milyen tulajdonságai legyenek. A HTC SuperFloor™ csiszolt betonpadló betervezése a legkézenfekvőbb, hiszen bármely területen tökéletes padló megoldást nyújt. Legyen szó magas fényű HTC SuperFloor™ Platinum felületről vagy éppen selymes fényű HTC SuperFloor™ Silver felületről. A megfelelően elkészített, tömör, légbuborékmentes felületen lehetőség van minta csiszolásokra. A Megrendelők részére akár többféle lehetőség bemutatására is sor kerülhet így, amennyiben a tervezési fázisban még nem tudja eldönteni a Megrendelő, hogy tulajdonképpen mit is szeretne?! Bármely HTC SuperFloor™ padlómegoldás tervezésénél azonban célszerű kerülni az acélszálerősítésű betonozást. Javasolt a hagyományos betonvasalást vagy műanyag szálerősítést alkalmazni.

10 év garancia
A HTC SuperFloor™ betoncsiszolással elkészített ESD padlókra, 10 év ESD garanciát ad a Z-MILAN '92 Kft.

KarbantartásSoha nem volt ilyen könnyű dolgunk, mint a HTC SuperFloor™ csiszolt betonpadlók esetében. Az ipari padlókat a kivitelezési módtól függetlenül is kell takarítani. A takarításhoz használt takarító gépekre a HTC által kifejlesztett gyémántszemcsés HTC Twister pedeket kell alkalmazni. A takarításhoz nem kell más, csupán víz. A többit bízzuk a HTC Twister pedekre. Nemcsak tisztítja a felületet, hanem folyamatosan polírozza is. Így a magas fényű HTC SuperFloor™ Gold felület a padló élettartama alatt folyamatosan megőrizhető. Sőt, a nem HTC SuperFloor™ Gold kivitelezések esetében, a rendszeres gépi takarítás eredményeként a csiszolt betonpadló fényességének növekedésével is lehet számolni.

FelújításAz ipari padlók esetében a mechanikai sérülés okozza a legtöbb problémát. Ezt követi a kémiai behatások általi roncsolás, majd pedig az esztétikai megjelenés problémája. A HTC SuperFloor™ betoncsiszolással elkészített ipari padló, a hagyományos ipari padlókhoz képest nagyobb felületi szilárdsággal rendelkezik, így a mechanikai sérülésekre kevésbé érzékeny. Sérülés esetén gyorsan és könnyen javítható bármely sérülés, hiszen egyszerű gletteléssel és csiszolással megszüntethető a hiba forrása. Kémiai behatások esetén a legtöbb esetben elegendő beton polírozást alkalmazni és a probléma már meg is oldódott. Fényvesztés, lemattulás esetén szintén egyszerű polírozással az eredeti fényessége a felületnek bármikor helyre állítható.
 
Z-MILAN '92 Kft.
ESD betoncsiszolás, HTC SuperFloor™ kivitelezés, beton polírozás, csiszolt beton felület, csúszásmentesítés, betonmarás, síkmarás, síkpontosság beállítás, nútvágás, burkolati jelek eltávolítása.
Minden, amit a betonból ki lehet hozni, mert már eleve benne van!
Minősített HTC Kivitelező Partner (HTC SuperFloor
)
HTC SuperFloor™ "PLATINUM", "SILVER", "GOLD", "BRONZ", "RENEW", "ESD"
Prima Primissima Díj 2012.
Kiemelt Prima Primissima Támogató: 2013; 2014; 2015; 2016; 2017,
                                                                                                                                                            ... a burkolás a múlté!