HTC SuperFloor™ betoncsiszolás - Ipari padló felújítás

   A HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárások alapvetően négy koncepcióra épülnek. Platinum, Gold, Silver és Bronze. A különböző kivitelezési módok közös jellemzője, hogy a beton felületek javítására nincs szükség.
   Mi történik akkor, ha a beton felület sérült vagy éppen javításra szorul!? Esetleg még el is van repedve!? Esetleg a nagyobb részét cserélni is kell!?
   A megoldás egyszerű. A felület javítását követően a HTC SuperFloor™ technológia ugyanúgy alkalmazható, mint egy sérülésmentes felületen. Az eltérés annyi lesz, hogy a javított felület nem lesz teljes mértékben homogén. A javítások tökéletesen síkba lesznek csiszolva a meglévő felülettel. A kivitelezés még ebben az esetben is sikerülhet úgy, hogy besorolhatóvá válik valamelyik minősítési osztályba. Ha nem, akkor az csupán azt fogja jelenteni, hogy a felület megjelenése nem lesz homogén. Funkcióját tekintve azonban egyenértékű lesz a HTC SuperFloor™ minősített koncepciók egyikével.
   Miért fontos ezt kiemelni? Az ok egyszerű. A javított és csiszolt beton felületek tulajdonsága, minősége és funkcionalitása megfelel majd az eredeti minőségnek, esetleg meg is haladja azt. Ugyanakkor a felújítási költségek egy új építésű ipari padló árának töredékéből megvalósítható. Nem is beszélve a kivitelezési időről és az üzemszünetről vagy termelés kiesésről. 
   Bármekkora felület elbontása majd újra betonozása esetén a beton minimális kötési ideje 28 naptári nap. A bontási időről és a bontás közben felmerülő problémákról nem is beszélve (nehéz gépek a bontáshoz, törmelék deponálása, elszállítása, közmű átvágása, ágyazat sérülése, stb.). A kész felületről pedig csak a kivitelezést követően tudhatjuk biztosan, hogy megfelelő-e vagy sem!?
htc superfloor betoncsiszolás

betoncsiszolás

ipari padló felújítás betoncsiszolással
 
új betonfelület vagy régi beton felújítás


beton felület elkészítési költsége


    A bontással és az ipari padló újraépítésével járó felújítás jelentős többlet idővel és többlet költséggel jár, mint a HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárással történő felújítás.
    A munkanapok számát tekintve a
HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárás alkalmazásával a felújítás 8 nap alatt, míg újra építéssel 40 nap alatt végezhető el a kivitelezés. Az időtényező mellé párosul egy üzemszünet, mely termelés kieséssel, üzem leállással jár. Költségeit tekintve a HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárás közel 70%-al tesz lehetővé olcsóbb kivitelezést, mint egy új betonpadló elkészítése.
    Ne feledjük el azt sem, hogy a beton felület keresztmetszeti vastagsága jelentősen növeli a kivitelezési költségeket. Ezzel szemben, a beton felület vastagságától függetlenül, a
HTC SuperFloor™ betoncsiszolási eljárás költsége állandó. Nagy teherbíró képességekkel rendelkező ipari beton felületek esetében az ár/érték arány méginkább a csiszolt betonpadló javár billenti a mérleg nyelvét.
    
HTC SuperFloor™ csiszolt betonpadlóval idő és pénz takarítható meg!
Z-MILAN '92 Kft.
ESD betoncsiszolás, HTC SuperFloor™ kivitelezés, beton polírozás, csiszolt beton felület, csúszásmentesítés, betonmarás, síkmarás, síkpontosság beállítás, nútvágás, burkolati jelek eltávolítása.
Minden, amit a betonból ki lehet hozni, mert már eleve benne van!
Minősített HTC Kivitelező Partner (HTC SuperFloor
)
HTC SuperFloor™ "PLATINUM", "SILVER", "GOLD", "BRONZ", "RENEW", "ESD"
Prima Primissima Díj 2012.
Kiemelt Prima Primissima Támogató: 2013; 2014; 2015; 2016; 2017,
                                                                                                                                                            ... a burkolás a múlté!