Menü

  Frissítve: 2023. január / Utolsó darab!

 
Taski Ergodisc 165 egytárcsás súroló gép 1.
   Taski Ergodisc 165 egytárcsás súroló gép 1.   Taski Ergodisc 165 egytárcsás súroló gép 1.   Taski Ergodisc 165 egytárcsás súroló gép 1.Gyári szám:
8003850026387

Állapot:
Normál, karbantartott.
Tartozék:
Mosószer tartály

165.000 forint + áfa

Tisztítson hatékonyabban a legjobb takarító géppel. Takarítási üzletágunk felszámolásából megmaradt utolsó darab használt Taski Ergodisc 165 egytárcsás súroló gép még elérhető. Rendkívül könnyen kezelhető gép, amelyet könnyedén mozgathat a takarítandó területen. A gép rendelkezik egy hatékony egytárcsás rendszerrel, amely képes eltávolítani a legmakacsabb szennyeződéseket is. A gép rendelkezik egy nagyméretű víztartállyal, ami lehetővé teszi a hosszabb üzemidőt és egy könnyen üríthető szűrőrendszerrel, ami megkönnyíti a karbantartást. A gép kiváló minőségű anyagokból készült, és jó állapotban van, így a használatával hosszú ideig biztosíthatja a tisztaságot.

A Taski Ergodisc 165 egy általános célú padlósúroló gép, amelyet számos különböző felületen használhatunk, beleértve az irodákat, kórházakat, iskolákat, üzleteket és egyéb nyilvános helyiségeket. A gép ideális választás lehet a takarító cégeknek és a közintézményeknek egyaránt.

Ne felejtse el, hogy minél hamarabb vásárolja meg az utolsó darab Taski Ergodisc 165 egytárcsás súroló gépet, annál biztosabb, hogy a megadott, rendkívül kedvező áron jut hozzá.

Z-MILAN '92 Kft. / SIKA Északkelet-Magyarországi Márkabolt - 3527 Miskolc, Fonoda u. 3/c
 ESD betoncsiszolás, HTC SuperFloor™ kivitelezés, beton polírozás, csiszolt beton felület, csúszásmentesítés, betonmarás, síkmarás, síkpontosság beállítás, nútvágás, burkolati jelek eltávolítása.
Minden, amit a betonból ki lehet hozni, mert már eleve benne van!
Minősített HTC Kivitelező Partner (HTC SuperFloor
)
SIKA szakkivitelező
HTC SuperFloor™ "PLATINUM", "SILVER", "GOLD", "BRONZ", "RENEW", "ESD"
Prima Primissima Díj 2012.

Kiemelt Prima Primissima Támogató: 2013; 2014; 2015; 2016; 2017; 2018
                                                                                                                                                        ... a burkolás a múlté!