prima primissima díj 2012
prima primissima 2013

 Z – MILAN ’92 Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.

Z - MILAN '92 Kft.

Cégünk betoncsiszolási üzletága, ipari padlók felújításával, járó felületek kialakításával foglalkozik. Nincs szükség idegen anyagokra (kéregerősítő, műgyanta, járólap, stb.) a jövőben.
 Modern betoncsiszolási és beton polírozási technológiák bevezetésével áttörést hoztunk a beton felületek javításában, felújításában és felületképzésben.  Csiszolt beton felületeink száraz technológiás HTC Superfloor eljárással készülnek.

Magyarországon elsőként (jelenleg egyetlen kivitelezőként) betongyalu alkalmazásával a síkpontosság beállítása szinte gyerekjáték. Magas raktári vagy szűk folyosós környezetben ez elengedhetetlen követelmény. Akár 1 mm-es síkpontosság is elérhető. Mindez gyorsan és hatékonyan.

Az állattartásban - első sorban a szarvasmarha telepeken - a közlekedő folyosók csúszásmentesítésével az állatok elcsúszásából eredő balesetek számát a tapasztalatok szerint közel 90%-al lehet csökkenteni.

 

 Alkalmazott betoncsiszolási és betonmarási technológiáinkat folyamatosan fejlesztjük. Szorosan együttműködünk a gépek  gyártóival. Észrevételeink, javaslataink és meglátásaink jelentős része a soron következő gépfejlesztéseknél visszaköszön.

Fejlődésünk kulcs eleme, hogy nemcsak Magyarországi, hanem a gyártók székhelyén is részt veszünk szakmai találkozókon, képzéseken. HTC Superfloor™ és Klindex Superconcrete™ felületek minősített kivitelezői vagyunk.

Folyamatosan dráguló világunkban sikerült a betoncsiszolás által olyan zöld technológiát kínálni ügyfeleink részére az ipari padlók felújításához, ahol nem kell heteket vagy hónapokat várni, amíg használatba vehető a felület. A csiszolt beton, terazzo, márvány, stb. felületek kivitelezési ideje pár napot vagy hetet vesz igénybe, mérettől függően.

A csiszolt beton felületek előnyei közül ki kell emelni, hogy magából a betonból kerül kialakításra a felület. Így nem kerül idegen anyag a felületre, mely önálló "életet" él. Valamennyi burkolással összefüggő hiba kiküszöbölhető betoncsiszolással. A csúszásmentes és teljesen sík felületnek köszönhetően a beton felületek ugyanúgy tisztíthatóak, mint a burkolt felületek. Sőt, a fugázás hiánya miatt tökéletesebben, gyorsabban. A betoncsiszolás megszünteti még azokat a kis repedéseket és lyukakat is, melyekben a kártevők, gombák vagy baktériumok megtelepedhetnek. Így tökéletesen alkalmazható az élelmiszeriparban, gyógyszeriparban vagy éppen gabonatárolókban.

... a burkolás a múlté!

A Z - MILAN '92 kft. más vállalkozók bevonása nélkül végzi munkáját. Így a Megrendelő közvetlenül a kivitelezővel kerül kapcsolatba.
Ennek köszönhetően 20-40%-al csökkenhet a kivitelezési költség. Sőt ...!

 minősített kivitelezői partner

 Zvolenszki István Diploma

 klindex


betoncsiszolás, htc superfloor

 

Z-MILAN '92 Kft.
 Ipari padló felújítás, betoncsiszolás, csiszolt beton, betonmarás, betongyalulás, nútvágás, síkpontosság beállítás, dekorbeton, burkolati jelek besüllyesztése, vakvezető sávok.
Minden, amit a betonból ki lehet hozni, mert már eleve benne van!
Minősített HTC Kivitelező Partner (HTC SuperFloor™)

Prima Primissima Díj 2012.
Prima Primissima 2013.
Prima Primissima 2014.

                                                                                                                           ... a burkolás a múlté!