betoncsiszolás betonmarás csiszolt beton

 

Betonkozmetika, betonjavítás, beton festés
SuperFloor és SuperConcrete

 


   Kezdjük a legfontosabb kérdéssel! Mennyibe kerül?

   A technológia már 800 forint + áfa/m2 ártól elérhető.
  
   Miért ajánljuk?
  • Porózus felületek bontás nélküli javítása.
  • Egyenetlen felületen sík kialakítása.
  • Ferde felületek csiszolása, javítása.
  • Anyagpótlás.
  • Rücskös felület kialakítása.
  • Diletációk, repedések javítása, pótlása.
  • Dekorációk kialakítása.
  • Beton színezés.
  • Dekorbeton készítés.
  • Beton gravírozás, logók kialakítása.


  Betonjavítás, repedés javítás:

  A rossz beton felületeket sok esetben betonjavítással is helyre lehet állítani. Az aljzatbetonban keletkező hibák - kivétel a mechanikai sérülés - minden esetben a nem megfelelő előkészítésre vagy kivitelezésre vezethető vissza. Hibás felületek esetében a betoncsiszolás előtt betonjavítást kell alkalmazni. A betonjavítás a legtöbb Megrendelő számára egyet jelent a bontással és új beton aljzat készítésével, melyet betoncsiszolással tartóssá és esztétikussá lehet tenni. Ez így igaz is, csak meg ne kérdezze senki, hogy mennyibe került? A töredezett, porózus, málló beton felületek sok esetben betonjavítással helyrehozhatóak, némi kompromisszum készség mellett. Betonjavítás során idegen javító anyag kerül a felületre, így ezek esztétikailag eltérnek a meglévő aljzatbetontól. Betoncsiszolás és betonpolírozás esetén sem lesz soha egyforma a két felület. Figyelembe véve azonban az ár/érték arányt, célszerű az újra betonozás helyett a betonjavítást előtérbe helyezni. Minden esetben azt kell mérlegelni, hogy a betonjavítás által elérni kívánt eredmény mi? Minek feleljen meg a felület. A betonjavítást követően betoncsiszolással a két felület síkja összedolgozható. Betonpolírozást alkalmazva pedig fényes felületet kapunk.

betonjavításbetonjavítás után
                                   Előtte                                                                      6 hónap után
   A letört sarkot már csak a vasháló tartotta. Betonjavítására és kb. 2 cm-es feltöltésre került sor. A javított felület 48 óra után került terhelés alá, egy kamionos vizsgabázis kerék nyomvonalán. A betonjavítás 6 hónap e
lteltével is tökéletes.


   A repedések azonban nemcsak a beton felületeken jelenhetnek meg. Ezért nem állhatunk meg a betonjavításnál. Igen gyakori probléma a diletációs hézagokból kikerülő anyag pótlása, vagy az elrepedt burkoló lapok repedéseinek kitöltése. Ilyen esetekben rugalmas diletációs fuga alkalmazásával a repedések javítása könnyen és gyorsan megoldható. Egy és két komponensű fuga kitöltő anyagokkal már pár óra alatt helyre hozható a felület, mely szinte azonnal használatba is vehető. Szükség szerint a betonjavítást követően betoncsiszolással és betonpolírozással a diletációs javítások is "szépíthetőek".

betonjavítás, diletációs hézag kitőltéseanyag pótlás, betonjavításbetonjavítás, hézag kitöltés - csiszolt beton


   Porladó vagy porózus felületek esetén sokszor nem a betonjavítás vagy betoncsiszolás a cél, hanem a további morzsolódás, porladás vagy porózusság megszüntetése. A betonjavítás ezekben az esetekben impregnálást vagy folyékony betonkeményítő alkalmazását jelenti.
  Az impregnálás azonban állagmegóvásra is tökéletes megoldást nyújt. A természetes kövek - pl. mészkő - esetében a pórusokba jutó nedvesség a felület elszíneződését majd később a porladását eredményezi.
Ki ne látott volna már olyan díszburkolatot, ahol a gépkocsikból kifolyó olaj nyomot hagyott maga után. Impregnálást követően azonban a felületbe nem tud a nedvesség behatolni, így a felszíni elszíneződés a múlté. Betoncsiszolás nélkül az ilyen jellegű felületek is szép és tartóssá varázsolhatóak.

vízállóréteg - betonjavításimpregnálás - betonjavítás   Beton festés:

   Igény szerint festéssel vagy gravírozással még változatosabbá tehetjük a felületet.  Színezés, közlekedő útvonalak vagy logók. Mindez nem probléma. Sőt, cégünk elsőként Magyarországon vállalja festmények elkészítését is. Érdemes tudni, hogy a betonfestési eljárásaink nem a kész felületre kerülnek, hanem a betoncsiszolási eljárások közé beiktatva készül el. Így a festékanyag a későbbiekben nem kopik le. A kész felület pedig betonpolírozással kapja meg végleges megjelenését. Ennek megfelelően a SuperFloor vagy SuperConcrete padló kialakítása során is számos lehetőség van arra, hogy egyedi és stílusos felületet hozzunk létre.

betonfestés, betoncsiszolás, betonjavításbeton plírozás és festés - betonjavítás
Figyelem: Kültéren alkalmazott betonfestés esetén kizárólag UV védelemmel ellátott festést szabad használni, melyet később célszerű évente egy alkalomal megismételni. Igénybevételtől függően!
betoncsiszolás, beton polírozás, betonjavítás, csiszolt beton, műgyanta burkolat
Z-MILAN '92 Kft.
www.betoncsiszolas.com