Menü

 

Beton gravírozás
A burkoló lapok nélküli burkolat

 

   Nézzünk körül a világban, majd szűkebb környezetünkben. Beton, beton, beton. Csupasz szürkeséggel, egyhangú monotonitással. Miért ne lehetne ezen változtatni bontás és burkolás nélkül? Lehet. A Z-MILAN '92 Kft. 2014-ben úgy döntött, hogy bevezeti az Európai piacra a betongravírozást, mint a legújabb burkolási technológiát. Immár több mint 20 éves csiszolástechnikai tapasztalattal a hátunk mögött a HTC SuperFloor™ betoncsiszolási technológia kibővítésével egy teljesen új, lehetőséget kínálunk ügyfeleink részére. Céglogó, ál burkolat, felületi minta, egyedi megjelenés, egyedi struktúra. Bármi, aminek csak a fantázia szabhat határokat.


betongravírozás  A betongravírozás a szürke beton felületet vonzóvá, esztétikussá és látványossá teszi. Szinte minden forma, felirat kialakítására van lehetőség. A céglogó miért ne lehetne a bejárat előtti felületbe is elhelyezve? Folyamatos problémája a különböző burkoló lapoknak, hogy nincsenek síkban vagy éppen nem egyformák a fugák távolságai. Beton gravírozással mindez most már a múlt problémája.


betongravírozás színezéssel   Mint minden újdonságot, a beton gravírozást is igen nehéz a köztudatba bevinni és megismertetni. Honlapunkon a "Letölthető anyagok" menü pontban több információ és ötlet segíti az érdeklődőket. A beton gravírozással elkészített minták magából a felületből kerülnek kialakításra, így azok későbbi felválására nem kell számítani. Ez minden burkoló anyaggal szemben óriási előnyt jelent a Megrendelőknek.


  Színezéssel kül- és beltéren egyaránt egyedi megjelenést lehet adni a beton felületekre jellemző szürke egyhangúsággal szemben.
Z-MILAN '92 Kft.
 ESD betoncsiszolás és minősítés, beton javítás, beton polírozás, csiszolt beton felület, betonmarás, síkmarás, síkpontosság beállítás, burkolati jelek eltávolítása.
Minden, amit a betonból ki lehet hozni, mert már eleve benne van!
Minősített HTC Kivitelező Partner (HTC SuperFloor)

Minősített KLINDEX Kivitelező Partner (KLINDEX SuperConcrete)
Prima Primissima Díj 2012.
Prima Primissima 2013; 2014; 2015; 2016.

                                                                                                                                  ... a burkolás a múlté!